Wednesday, March 30, 2016

Beauty tips: hidratarea

Astazi vreau sa vorbesc despre un lucru ce poate parea superficial dar este totusi fundamental, ingrijirea tenului. Avem o singura piele si ar trebui sa incercam sa o pastram cat mai bine in asa fel incat sa ne insoteasca toata viata in cea mai buna stare. Ingrjirea tenului cuprinde numeroase aspecte, in acest moment am ales sa vorbesc despre hidratare. Hidratarea incepe de la un mod corect de a trai, consumul adecvat de lichide, minim 2 litri de apa pe zi. Un ten hidratat este mai elastic si luminos. In ceea ce priveste produsele cosmetice nu vreau sa va recomand marci, va voi vorbi mai tarziu despre 2 produse ce s-au dovedit valabile pentru acest moment al anului si pentru tipologia mea de piele. Nimeni nu poate folosi aceeasi crema de fata pe toata durata anului pentru ca de exemplu iarna avem nevoie de un factor hidratant mai puternic pentru a infrunta temperiile. Aceeasi crema vara poate rezulta grasa. Este important sa aplicati crema dimineata si seara, chiar daca poate nu va puteti permite sa cumparati crema de zi si de noapte, puteti folosi aceeasi crema in ambele momente dupa ce v-ati demachiat si v-ati spalat fata cu produsul potrivit tenului vostru si inainte de a aplica orice produs de machiaj. Va voi vorbi despre 2 creme de fata care se pot gasi in comert relativ usor, una este chiar un produs usor reperibil la supermarket.  Crema L'Oreal Skin perfection  este o crema hidratanta care mie imi lasa o piele fina, hidratata si supla. Eu o folosesc atat dimineata cat seara, nu este foarte scumpa, in medie 14 euro si ajunge o cantitate redusa pentru ca este... satioasa :) Tenul meu ramane fericit! Cea de-a doa crema, de la Clarins, Baume Beauté Eclair / Beauty Flash Balm este mai mult decat o crema, este un balsam care va lasa pielea fina, stralucitoare, hidratata si ferma. Este usor colorata, deci daca in mod normal nu folositi un fond de ten in timpul zilei aceasta crema este ideala pentru un colorit delicat si natural care poate inlocui un BB cream. Nu am idee cat costa individual pentru ca eu am cumparat-o in cadrul unui set impreuna cu alte 4 produse la pretul de circa 30 de euro. Aceasta crema imi rasfata tenul dar atentie sa nu folositi prea mult pentru devine lipicioasa. 
Aceasta nu este o reclama, nu am fost contactata de nici una din marcile mai sus mentionate pentru a va prezenta produsele, ci va impartasesc experientele si parerile mele in speranta ca va pot fi de folos. Mentionez ca tipul meu de ten este normal pentru cea mai mare parte a anului, iarna are tendinta de a deveni uscat iar vara in zilele toride devine mixt. 


Va imbratisez!

No comments:

Post a Comment

Thank you for your visit! If you wish to leave a comment I would be very happy to know your thoughts. DO NOT leave links, I will delete when possible, the comments with links because Google penalizes them. Every user is responsible for his/her words, however comments incouraging agression, bullying or bad conduct are not welcomed. I inform you that according to the new GDRP, the information you provide on your comments are visible to all my blog readers and visitors. They also might be available on Google and all other platforms where sharing is possible. I also inform you that the moderation of the comments is activated for this blog. For more info about how your informations are treated please consult the privacy and cookie policy of this blog.