Tuesday, March 8, 2016

Femeia astazi

Consider potrivit ca primul post pe acest blog sa fie o scurta dizertatie despre ceea ce inseamna sa fii femeie in viziunea mea. Nu se poate defini femeia actuala printr-un singur cuvant pentru ca femeile s-au emancipat cu sau fara vointa lor si au ajuns sa acopere mai multe roluri, s-au dezvoltat pe mai multe planuri ale vietii, au devenit ceea ce se poate numi multi-tasking. Bineinteles aspectele sunt diferite pentru fiecare dintre noi, in functie de alegerile, pasiunile si posibilitatile fiecareia. Cunosc femei de cariera care sunt si mamici extraordinare in acelasi timp, femei care in ciuda unor probleme fizice reusesc cu demnitate sa aiba un loc de munca si o viata personala satifacatoare, femei care intre casa si locul de munca cultiva si pasiunea pentru gatit, dans, cultura, natura, calatorii, frumusete. 
Femeia in ziua de astazi nu isi aplica fardul pentru a placea celorlalti, ci pentru a placea ei insisi, urmareste filmele cu tema feminista pentru ca se regaseste in ele sau pentru ca vrea sa gaseasca un model puternic pe care sa-l urmeze si nu se rusineaza sa caute cele mai bune retete culinare pentru o mancare pe care partenerul o apreciaza mult.
Femeia este acea creatura curajoasa si luptatoare pe care vicisitudinile au invatat-o ca in fata greutatilor este inutil sa spui nu se poate ci voi incerca din nou! Femeia din ziua de astazi stie sa sesizeze momentul si sa cugete in acelasi timp, stie ce este mai bine pentru ea, stie sa fie asa cum ii place ei dar si cum le place persoanelor dragi ei.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your visit! If you wish to leave a comment I would be very happy to know your thoughts. DO NOT leave links, I will delete when possible, the comments with links because Google penalizes them. Every user is responsible for his/her words, however comments incouraging agression, bullying or bad conduct are not welcomed. I inform you that according to the new GDRP, the information you provide on your comments are visible to all my blog readers and visitors. They also might be available on Google and all other platforms where sharing is possible. I also inform you that the moderation of the comments is activated for this blog. For more info about how your informations are treated please consult the privacy and cookie policy of this blog.