Monday, March 28, 2016

Regrete / Regrets

Regrete... Astazi vreau sa vorbesc despre ceea ce in mod sigur fiecare din noi am trait la un moment dat in viata, regretele. Regrete pentru o piederea unei persoane dragi, regrete pentru pierderea unei ocazii sau a unei sanse in viata, regrete pentru lucruri pe care nu le-am facut, decizii pe care nu le-am luat sau situatii pe care dimpotriva, nu le-am infruntat si lucruri la care ar fi trebuit sa renuntam si nu am facut-o. 
Aceasta postare a fost inspirata de ceea ce s-a intamplat ieri in Pakistan, unde in urma unui atentat terorist si-au pierdut viata peste 70 de persoane si alti 100 au fost raniti grav in urma atacurilor kamikaze in interiorul unui parc public. Oare cate regrete au avut si au persoanele implicate in acest dezastru creat de mana omului? Cate sanse si ocazii au pierdut? Cate persoane ar fi vrut sa vada si nu mai au ocazia sa o faca? Cati fii ar fi dorit sa le fi spus parintilor la timp cat ii iubesc si nu mai au ocazia a o faca? Cati tineri au pierdut sansa de a face pace cu persoana iubita pentru ca in seara anterioara orgoliul a fost prea puternic? 
Voi ce regretati? Nu este nevoie sa imi spuneti, este suficient sa cugetati un minut in sufletul votru si sa va promiteti ca veti incerca sa evitati astfel de regrete in viitor. Eu una am facut-o! 
Va imbratisez!
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/pakistan/12205457/Pakistan-terror-attack-69-dead-after-suicide-bomber-strikes-childrens-play-area-in-Lahore.html

No comments:

Post a Comment

Thank you for your visit! If you wish to leave a comment I would be very happy to know your thoughts. DO NOT leave links, I will delete the comments with links because they could be infected by malware and Google penalizes them.