Sunday, March 13, 2016

The Divergent - Alegiant

Dintr-o multime de filme, majoritatea comedii italiene rasuflate sau filme fara nici o calitate recreativa (pentru ca daca ma duc in week-end sa vad un film vreau sa fie lejer, sa nu imi puna in spate greutatile lumii) cele cateva oarecum bune erau la ore tarzii ca si cum nimeni nu s-ar trezi luni dimineata sa mearga la munca, asa ca... am fost sa vad un alt film din seria Divergent, Alegiant pe numele sau. Ce pot sa spun despre filmul acesta, am ramas cu aceeasi senzatie incomoda ca dupa Insurgent, te lasa cu impresia ca nu se va termina niciodata. Este scris si realizat in asa fel incat sa  poata continua cu noile episoade pana la infinit mai ceva decat o telenovela. Harry Potter era copil mic, cu exceptia ultimelor doua, care erau facute dupa o singura carte, macar aveau un soi de final si ramaneai cu senzatia ca in bine sau in rau cumva se ajungea la un final. 
Inca nu reusesc sa inteleg cum doi actori precum Shailene Woodley si Ansel Elgort pe care i-am apreciat mult in "The fault in our stars" au acceptat sa revina pentru inca un film in care povestea e cam aceeasi doar personajele negative se schimba. Ce sa faci, toti au nevoie sa faca un ban iar munca macar e cinstita. Kate Winslet insa a inteles ca acest film este sub nivelul ei.
La urmatorul sequel ori inchiriez acasa un dvd ori astept sa apara la televizor pentru ca nu pierd nimic. Ma intreb cum se va numi? 

No comments:

Post a Comment

Thank you for your visit! If you wish to leave a comment I would be very happy to know your thoughts. DO NOT leave links, I will delete the comments with links because they could be infected by malware and Google penalizes them.