Monday, April 25, 2016

Curatarea tenului / La pulizia del viso / Face cleansing

Curatarea tenului este un moment crucial din ingrijirea zilnica a tenului. Pentru aceasta trebuie sa alegem un produs adecvat tipologiei de ten: normal/ gras/ uscat / sensibil. Desi un adevarat trend folosirea apei micelare pentru curatarea tenului (eu insumi o folosesc ocazional si mi-o si realizez singura, daca sunteti interesati pot posta reteta) eu consider ca spalarea fetei cu apa o data pe zi macar, nu poate fi inlocuita cu nimic. Pentru aceasta este destul sa folositi produsul de curatare adecvat pe care sa il masati usor cu degetele si apoi sa clatiti tenul cu apa rece. Pentru o curatare mai profunda, in special daca aveti un ten care este incarcat de produse cosmetice, poluare sau alti agenti atmosferici daunatori, puteti folosi un burete fin sau unul din acele aparate care prin miscari de rotatie va vor masa si curata tenul in acelasi timp. Mai jos va voi prezenta o imaginea cu produsele ce le folosesc zilnic pentru curatarea tenului de cel putin 2 luni. Detergentul este sub forma de crema, foarte delicata si fina, care are in acelasi timp efecte de tonificare si hidratare. Este o marca foarte reperibila si ieftina, iar din punctul meu este un bun raport calitate/pret. Aceasta nu inseamna ca nu mai este nevoie sa folositi o lotiune tonica sau o crema hidratanta, detergentul totusi nu le poate inlocui. Pentru a aplica detergentul eu folosesc un dispozitiv numit Bellissima de la marca IMETEC (Sonic Vibration) cu mai multe capete ce se pot schimba usor, in acest caz aleg capatul pentru curatare (cleansing). Dispozitivul mai are un capat pentru curatarea tenului sensibil, unul pentru scrub, unul pentru aplicarea cremei (eu nu il folosesc niciodata intrucat absoarbe crema si nu garanteaza hidratarea) si inca unul pentru masaj. Functioneaza pe niste simple baterii care dureaza foarte mult, eu il am de aproximativ 2 ani, utilizare zilnica, si nu am schimbat inca bateriile. Este un aparat flositor, va puteti descurca foarte bine si fara, dar o data ce v-ati deprins cu el nu veti dori sa mai renuntati intrucat alaturi de o curatare profunda, acest dispozitiv va si maseaza si rasfata tenul. 
Daca aveti recomandari va rog frumos sa le impartasiti!

Acest post nu are scopuri publicitare, firmele in cauza nu ma recompenseaza in niciun fel. Acest post este un testimonial, o evaluare personala a acestor produse. 


No comments:

Post a Comment

Thank you for your visit! If you wish to leave a comment I would be very happy to know your thoughts. DO NOT leave links, I will delete when possible, the comments with links because Google penalizes them. Every user is responsible for his/her words, however comments incouraging agression, bullying or bad conduct are not welcomed. I inform you that according to the new GDRP, the information you provide on your comments are visible to all my blog readers and visitors. They also might be available on Google and all other platforms where sharing is possible. I also inform you that the moderation of the comments is activated for this blog. For more info about how your informations are treated please consult the privacy and cookie policy of this blog.