Thursday, June 30, 2016

Atacul teroristic din aeroportul Ataturk din Instambul

Revin cu o stire teribila, in ultima perioada atat de frecvente, prea frecvente. Aceasta postare o dedic victimelor din atacul teroristic de ieri seara in aeroportul Ataturk din Istambul. Informatii despre ceea ce s-a intamplat puteti gasi peste tot pe internet, eu insami mai jos voi pune link-urile site-urilor din care m-am informat. Pe scurt ieri seara nu numar inca necunoscut de teroristi au atacat cu mitraliere kalashnikov si bombe kamikaze aeroportul. Atacul a inceput cu un atac kamikaze in afara aeroportului care a creat o atmosfera de confuzie si teroare si a favorizat accesul celorlalti teroristi in aeroport unde au secerat cu mitraliere viata a numeroase persoane. In conflictul cu politia 3 atentatori s-au aruncat in aer, cu exceptia acestora si a teroristului arestat se presupune ca cel putin alti 3 sunt inca in fuga dar in privinta acestui aspect nu exista date clare. Unul dintre atentatori se presupune a fi o femeie si asupra acestui fapt vreau sa ma opresc. Nu inteleg cum o femeie, o creatura care ar trebui sa inteleaga semnificatia vietii mai bine decat orice alta creatura fiind ea la randul ei capabila de a crea viata, poate fi responsabila de asemenea atrocitati. Sper sa fie capturata in viata si sa fie nevoita sa se confrunte cu durerea famiilor distruse, cu mamele, tatii, sotiile, sotii si fii persoanelor ucise pentru a intelege pana la capat gravitatea actiunilor sale. Sper sa se confrunte cu lacrimile, tipetele si durerea persoanlor care inca isi astepta persoanele drage acasa stiind ca nu le vor mai vedea niciodata. Cum poate explica, justifica un asemenea act? Atacuri asupra unui centru care nu are nimic de a face cu politica, unui centru la care lumea apeleaza pentru motive de munca sau de recreatie nu poate fii justificat in nici un mod. Nu exista explicatie, aceasta este pur si simplu rautate!!!!
Pentru toate victimele si famiile victimelor, stiu ca acest act nu are explicatie, ati plecat dintre noi mult prea devreme, sper ca moartea vostra nu va fii in zadar, ca ne va folosi ca lectie pentru a intelege mai bine semnificatia vietii, a acestui dar pretios dar adesea neglijat si ca avertisment pentru a intelege ca lumea este totusi un loc periculos si ca trebuie sa fim pregatiti!

Vi prego, usate l'opzione traduzione a destra perché in questo momento non me la sento di parlarne di questa atrocità ancora una volta. Grazie.

Puteti citi mai multe aici si aici in italiana

No comments:

Post a Comment

Thank you for your visit! If you wish to leave a comment I would be very happy to know your thoughts. DO NOT leave links, I will delete when possible, the comments with links because Google penalizes them. Every user is responsible for his/her words, however comments incouraging agression, bullying or bad conduct are not welcomed. I inform you that according to the new GDRP, the information you provide on your comments are visible to all my blog readers and visitors. They also might be available on Google and all other platforms where sharing is possible. I also inform you that the moderation of the comments is activated for this blog. For more info about how your informations are treated please consult the privacy and cookie policy of this blog.