Friday, July 15, 2016

Despre polemica machiajului...

In ultima vreme am tot dat pe internet de proteste ale barbatilor impotriva machiajului si de fiecare data am ajuns la concluzia ca barbatii nu pot inceta, nu se pot schimba, raman niste plangaciosi! Ma face sa rad ideea lor ca la prima intalnire trebuie sa duci fata la piscina, sunteti chiar atat de ignoranti sau credeti ca e un basm machiajul waterproof??? Ahahahaha De curand am dat de o scrisoare a unui nene catre inventatorul machiajului... ca si cum ar putea exista unul, ca si cum pictura sau sculptura ar fi inventat-o cineva... Este evident ca scrisoarea lui este rezultatul frustrarii, a unui eveniment neplacut cu un element al sexului feminin pentru care a decis sa se razbune pe toate femeile. Din scrisoarea lui se intelege de ce femeile ajung sa recurga tot mai mult la machiaj si la tot ceea ce tine de imbunatatirea imaginii, vreau sa spun ca o comparatie intre o femeie fara machiaj si o casa fara tencuiala de pe care pica vopseaua si peretii, nu te face sa o meriti nici macar pe baba cloanta. Nu stiu de ce perspectiva asupra lucrurilor si in acest caz este mereu unilaterala, adica toate trucurile care le folosesc barbatii pentru a se rade, tunde in fiecare luna, banii aruncati pentru a merge la sala pana cand momesc pe una care semneaza si apoi se ingrasa fara masura avand ca scuza faptul ca sotia gateste bine... si nu mai vorbesc despre acei barbati care de abia isi permit o dacie si isi fac o rata pe viata pentru a cumpara o masina smechera si pentru seri la restaurant pentru ca din punctul lor asta cauta femeile, pentru ca in final dupa ce a semnat, femeia sa isi dea seama ca va munci toata viata pentru a plati respectivele bunuri  si ca iesirile la restaurant vor fii cel mult la ocazia aniversarii tristului act. Pentru a face o comparatie asemanatoare domnului respectiv, barbatii promit un castel iar in final te trezesti intr-un grajd, dar cum mi se pare atroce o astfel de comparatie eu sper doar ca veti intelege ca scopul meu este de a va face sa intelegeti ca noi cu totii vrem sa parem, sa avem ceva in plus fata de ceea ce exista in realitate, vrem sa fim mai buni in ochii acelei persoane pentru care vrem sa insemnam ceva iar daca in final reactia persoanei respective in fata unei realitati imperfecte, diferite de ceea ce am crezut initial este abandonul, atunci acea persoana nu merita nici efortul initial de a se implica si il / o puteti lasa linistit/a sa mearga in cautarea zanelor si fetilor frumosi. 
Va multumesc ca ati citit articolul si va invit sa comentati, sunt curioasa care este parerea voastra. Sa aveti o zi minunata!


No comments:

Post a Comment

Thank you for your visit! If you wish to leave a comment I would be very happy to know your thoughts. DO NOT leave links, I will delete when possible, the comments with links because Google penalizes them. Every user is responsible for his/her words, however comments incouraging agression, bullying or bad conduct are not welcomed. I inform you that according to the new GDRP, the information you provide on your comments are visible to all my blog readers and visitors. They also might be available on Google and all other platforms where sharing is possible. I also inform you that the moderation of the comments is activated for this blog. For more info about how your informations are treated please consult the privacy and cookie policy of this blog.